Voedingsbegeleiding op een Ongeëvenaard Niveau

Getuigenissen

Geïnteresseerd in mijn aanpak? Neem contact op en kom op een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 • caret-down caret-up caret-left caret-right
  Lieven
  Ik heb een onregelmatig leven en ik wist niet zeker of een diëtist mij zou kunnen helpen om af te vallen. Na 5,5 maand voedingsbegeleiding heb ik mijn doel bereikt: 25 kg verliezen. Het was een ervaring waarbij ik u als diëtist zeker wil aanraden! Meer dan 1 jaar later ben ik nog steeds de volle 25 kg kwijt. Ik heb heel wat bijgeleerd en ik kan zelf bijsturen indien nodig. De dagelijkse online opvolging die ik kreeg was een zeer grootte meerwaarde! Nogmaals een dikke merci voor de steun en raad de voorbije maanden, waarbij ik mag stellen dat het een succes was!

  25kg verloren
  Katrien
  Ik ben ervan overtuigd dat jij heel wat mensen kan helpen die al lang afgehaakt hebben om op dieet te gaan.!

  15kg verloren
  Frans
  Dank zij uw goede zorgen heb ik afgelopen jaar iets bereikt wat ik altijd voor onmogelijk heb gehouden. Ik dacht dat de consultaties bij een diëtist als volgt verliepen: je legt uw probleem uit en de diëtist geeft je een blad papier waarop staat wat je mag eten en wat je moet vermijden. Bij u is dit zoveel meer, zoals het moet zijn.

  Voorkomen Diabetes
  Kathleen
  Je power point was gewoon DE MAX! Nooit eerder heeft iemand mij die mythes uitgelegd en dat tekeningetje met de "communicerende vaten" is zo duidelijk dat dit in feite een verplicht vak op school zou moeten zijn om je van dergelijk zagen bewust te zijn!

  12kg verloren
  Robby
  Bedankt voor het aangenaam gesprek gisteren! Ik ben altijd enorm gemotiveerd als ik bij jou buitenwandel!

  30 kg verloren